Friday, October 7, 2011

Langgar Anjing

Entah kenapa hari ni gua happy . Biase la , hari jumaat mmg hari bahagia utk semua perkerja macam aku ni . Keh keh ! Bahagia yg aku rase ni lebih happy  dari orang kat atas pelamin . So kesimpulanye , kalau nampak aku bersedih hari jumaat sila lempang 7 kali dekat muke aku .


Oke oke , aku nak pendekkan cerita . Tadi kan , masa aku lalu dekat sebuah jalan nie . Ade 2 ekor anjing . satu colour putih and satu lagi colour hitam . Yang hitam tu serius aku ckp , dia lebih tuff dari yang putih . Aku rasa die Boipren si anjing putih la . Mungkin ~


Aku pun segera membrek'n kereta "ferari" aku tu demi 2 ekor anjing yang ingin melintas . Bukan main syok anjing nie main2 kan aku . Aku stop die stop . Aku nak jalan , die pun nak jalan . Aku stop lagi . die pun stop . Hey . dah penat aku bebel , aku jalan je la . Tanpa aku sedari aku terlanggar kaki anjing hitam . Mau die mengaum mase tu . Dah macam anjing mengilai dah aku dengar . 


Lepas tu , baru perasaan die mengamuk . Die kejarnye kereta aku . Uhhhh . hebat jugak dia . Laju dan pantas . Aku pun bengap . Aku dah tau aku selamat dalam kereta tapi still menjerit melolong dalam kereta macam aku lari pakai kaki . Relex dah la . Uh , habis la ferari kene samak .


Comfirm anjing tu hafal no plate aku lepas nie ;D

4 comments:

Anonymous said...

HAHAHAHA! HAFIZ RAMLI LIKE THIS! =)

Nur Arina said...

hahaha...lawak2..siap hafal no plat kete lg tuh..haha

Nur Aishah said...

hahaha comel jek ceritanya..

shafiqabdshukor said...

hahahaha..
isnin nanti kau pergi kerja dia dah tunggu dah kau..\dengan geng2 dia sekali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...