Friday, October 22, 2010

F L A S H B A C K

hey kawan !

Siyes aku miss pada anda anda anda anda kawan kawan kelas " unisel "

wei , ingat lagi . klu ade kelas pagi pukul 8 , pasti akan lewat . jam 8.30 or 9 baru sampai .

Bila dalam kelas mate separuh jalan . awal awal sem dulu bile masuk kelas  pasti akan cop tempat belakang sekali . senang nak tido . senang nk bual .  ntah mcmne last last kene campak duk depan .

walaupun duduk depan , tido sangat lah wajib ! walaupun duduk depan sekali otak tetap lah lembab .

Asggmnt dan Nota selalu copy copy ( kebiasaan studnt ) . Pegang pen  ( konon catit nota ) tp conteng table .

Dalam mulut , pasti ada gula gula . roti dalam beg . bila lec mengajar sebat je lah roti or biskut . lapar kan wei

Rindu kat pantimor . tempat lunch or tapau makanan bawak balik ostel .

Rindu kat makcik gemok ng abg bajet hensem tu =)

Rindu ah nak kene  gosip cinta sama " Ariff  " Hahaha .  ( classmate )

Rindu nak bertekak dgn " Sathyakumar & zul " ( India Murtad , sathya )

Rindu dgr suare ekin kacak kalau bebel , gelak ! same la dgn Ekin Dol risep .

Rindu same rahmah  , paling Gedik . haha

Rindu sama mak tiri , kak mimi ! ketua yg tade ciri ciri ketua . over ! =p

Rindu kat kakak kakak kedai photostep . bile masuk kedai die , mulut macam petir masing masing .

Rindu uyun , ketua Aerobik . sehingga kami d gelar juara 2 tahun berturut turut .

Rindu bangla kat cafe n Unimart .

Rindu abg abg kelate masak nasik paprik ! glamer kot nasik tuh .

Rindu nak tengok muke akak kedai mini mart kat cafe . muke kerek masing masing . klu laki beli barang senyum lebar .

Rindu belajar petik petik  gitar kat court " tengah " bersame " Bent " walaupun ntah ape ape kod d petiknye .

Rindu oh pade encik helmi , walaupun pendek . sbb markah asgmnt die ta penah kedekut !

Rindu kat pakcik n makcik guard yg selalu tahan studnt kalu ta pakai kad martik . walaupun penah sound sorang guard ni .

Rindu kat orang Jana Niaga yg selalu mintak denda , klu ta de "sticker" !

Rindu pada  ATM juge , selalu bz . ade je org cucuk duit . Beratur panjang klu duit "PTPTN" masuk . mcm aku , kurang sikit nk cucuk . agak agak duit abis aku balik uma .

Rindu taska . tempat makan malam . bile malam masing masing hallo hallo . " wei lepak sini jum , sane jum "

Rindu nak ronde 1 unisel petang petang naik " skuter" . walaupun penah Xciden same kerete .  lesen tade mase tuh , yg best nye student laki budak engineering  tolong bantu . hahah . ( Mate ade Love love )

Rindu nk on9 kat ROD TUNDA , or fakulti FITM . sbb wirls laju !

Rindu makan " Maggie " same "Air milo "

Rindu oh dapat cokelat dan surat cinta dari " Secret admire" hahah

Rindu main Hujan . mase nk pegi class . ( sape yg ikut aku mase ni mmg bodo )

Tapi 1 tempat gua benci , adalah canselori . tempat bayar yuran , amik result !!!


Da la . sampai sini je nak ngrut . name name yg tersnarai adalah mereka yg paling kecoh . klu tade tu , nasib ah . mls nk karang byk2 . haha .tp tetap ingt korang la gile =p

Tuesday, October 19, 2010

SI gemox !

oh si kucing parsi !

Tadi mase aku jalan jalan , aku namkp shop animal ni ! oo . laju ah kaki aku melangkah masuk . wowooo ! belum sempat aku nk meronde 1 kedai tu , aku nampak sekor kucing parsi warne kelabu ! wei . kacak ! ah .. comel gile . klu la die kat lua sangkar mmg aku ragut kucing tuh . balik uma , aku mengadu kat mak aku . " Mak tadi kite nampak ade sekor kucing parsi ni kan , gemok gile !! pp tenggelam abis la . mahal la mak" mak aku pun spontan jawab " Beli la sekor" .erkk , perli ke ? " MAHAL la mak, ke mak nk bg duit pegi beli " .. mak aku pun jawab " Banyak lah . kucing kat uma ni pun kamu ta jage , ada hati nak bele kucing besar dari tuan" . erk . yelah2 .. mak menang . berbalik pada topic kucing .  kucing yg kat uma ni sume mengade ngade , bajet cool ! nasib comel . issh . meh cini aku kenal'n name mereka . sekor name Ning , Sb warne kuning . sekor lagi name Abu , sb warne kelabu la kan . da problem is , kucing kucing ni akan berbunyi " ngrrrrrrrrrrrr" kalau aku pegang . si Ning tuh cool la ckit . yang c Abu tuh , sakit parkinson agknye . nak dukung je , mengelupur ! Ni buat aku geram geram comel same si Abu ni , klu akak aku yg pegang die , bukan men GEDIK lg . siap balas balas " meow meow"  ng akak aku .akak aku tuh pun pakar dalam bahasa kucing haha. Kucing kucing yg penah aku manje'n , belai belai, dodoikan mase nk tido masing masing da meninggal . so lepas je peristiwe tu aku biase biase je ng kucing . klu ada aku bela , klu tade aku ta kesah . tp sunyi klu tade kucing ni . sampai la aku terjumpe kucing tadi siang . haissssh ! aku rase cm nak pegi rompak kedai tu . kucing kucing , aku harap kau jumpa tuan yang baik macam aku tau haha . i hope kau sesat dan dapat cari umah aku . waiting 4 u ! haha .

Mood : angau sama kucing

                                                               lebih kurang cmni la , tp warne kelabu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...