Sunday, May 22, 2011

Cerita semalam ;p

Semalam hari sabtu , tapi enteri ini di catat pada hari ahad dan ini bererti semalam aku malas sangat . Hari ni aku rajin . oke , ini nak cerita pasal semalam tau . hari ni tade cerita best , cume tadi teman mak gua pegi NSK , ala sebelah pasar borong yang pames tuh . ah Buat ape ? ahaha , usha Nepal and bangla lah der . haha .

Oke , hari ni gua rajin nak add beberape picha yang telah di snap semalam oleh photographer a.k.a member gua . for me Fhir is awesome . maksud aku dari segi die snap picha . collection of picha's on facebook si fhir so  interesting . Ta caye try view blog die yang ni Fhir Blogspot . Gua cukup tertarik dengan gamba i.r mamat ni . Setiap kali die tag gamba i.r gua akan cilok seketul dua untuk di jadi'n wallpaper lappy gua yang usang ni . Bagi aku , aku suke akan gamba yang ala-ala nampak seolah olah hidup dan sedang bercerita . aku suke !

Di sini gua show'n beberape ketul gamba . Sekarang ni aku lebih suka uplod picha die Blog sebab .. entah ! ta tau sebab ape .

                                                                             

so gamba-gama yg d snap oleh fhir so fresh ! gua suke . walaupun aku tade lah cantik mano ah ! keep it up fhir. oke . dah la kot . kang kalau ade penambahan , aku add je la . hehehe . oke bye ! ape ape pun gua bukan model tau . ni just tolong si fhir ni mantap'n permainan die dgn camera !

4 comments:

Erry said...

kategori gojes jugak nih.. :)

Akulah Pak Lan said...

kategori gadis semasa

amier azrul alias said...

nice pics ;)

HaNa Hani said...

chantek..suke tone pics tuh
^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...