Thursday, May 19, 2011

catatan pertama tentang MOVIE !

Oke , aku rase korang pun da tau la aku nak merepek ape . Pada mereke yang da tgk status terbaru aku d fb yang baru d update , mesti tau la ! haha . oke . 

Oke , ini catatan pertama dan terawal . dan mungkin terakhir tentang movie . MUNGKIN la wei ! *sambil tunjuk gigi .

Filem " Nur Kasih " . yeeeh ! itu la Filem yang gua lepas tengok tadi . booking tiket pun last minit kot tadi . so bagi mereka yang jeles ta dapat tengok , ayt ni la die bagi " comfirm penuh, tayah tengok la " . Ni myza bai . myza ta penah putus asa . Aku try call GSC banyak-banyak kali . Tapi ............. ! cam ape je . busy manjang . Berkat kesabaran aku macam NUR dalam filem Nur Kasih tu , aku pun berjaya melepasi talian . dan terus booking tiket ! haha .BERJAYE !

So ! dengan semangat la kan , aku pegi OU . Pegi pun time org sebuk berkerje . Memang parking pun senang la ;p haha ! yang keje tuh , tengok je la esok luse . Tu la untung jadi cikgu ni . hehe !  

Aku berharap sangat la Filem ni ta mengecewa'n ! masuk-masuk je wayang  aku dah excited da . excited bukan ape . excited tengok iklan je . Memang aku bayar duit wayang tuh utk tengok iklan je pun ( perli ) .

Oke , start je cite tuh . siyeees best ! aku malas nk cite lebih . korang tengok la sendiri . Dan ini filem pertama la yang membuat'n air mate aku menitis . Before ni , jgn harap la aku tgk movie nk cry cry ni . Tapi tadi TER .. ! heheh . ta sengaje oke .

 lalalalal , entah ape aku merepek malam ni ntah . mcm tade idea la . tapi nak jugak eksyen yang aku da tengok ! BYE ! Heehehe .

p/s : Pegi la tengok . haha .


8 comments:

sYafIk-wAy said...

NAK TENGOK GAK ,SEBAGAI PEMERHATI

FizaFizz said...

wahh..dia dah tengok lahhh! untunglah! hehe

Amiirah-Cassan said...

hye :) sy folo . hv a nice day . visit me back ??? k ..

asyraff mohd said...

FFFFFFUUUUUUU !

macam best je ?

Dea said...

huhu..suma dah wat review sal citer ni.. sy lom tgk agi.. huhu

Mija said...

seronok tau ! sila la nonton wahai kawan kawan semua . sedih !

mizzapple said...

best ke?
wuwu

Liyana Zahim said...

Tgk ngan buipren bes!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...