Saturday, May 14, 2011

Aku Tak Pekak

Enteri ni di tuju khas pada kawan yang ta serupa adik beradik . Memang la . Baik macam mane pun kawan ta bole bertukar jadi adik beradik . erat seperti adik beradik tuh buleh aih .

Oke , semalam gua betol-betol rase kecik hati . ta la kecik hati mane . Tapi tersinggung . eh . jangan risau . aku tersinggung cume 2 saaat je . dan korang patut beruntung ade kawan mcm aku .

enteri ini bertajuk " aku ta pekak " . kau faham ? memang la ta faham . aku ta citer lagi ! oke , mule-mule si Fairuz ni wall aku , den die berkate " Biar buruk janji jangan pekak " wut da HHHHH ! oke . ade lagi . lepas itu di ikuti Amalina dengan ayat sebegini " Muke cantik tapi pekak " dan terus lagi di bahan oleh Arina kurus kering dan Epit .  ni nk sabotaj la ni ? blah ! hahah . der gua ta cantik ;p

oke , Sebagai kawan korang yang jenis ta amik hati dan lagi baik hati , aku pun layan'n kerenah hampa . dalam hati aku berkate " do i care " . kah kah . siyes woi ! Ta sangka hampa punye busuk hati . hehe . joke je oke . seee , aku masih jage hati u olssssss ;p hahaha !

Siyes , aku ta amik hati pun . dan aku tau ini cume gurauan semate . Tapi yg lebih fade up'n aku ade la sorang hamba allah ni inbox aku , dan bertanye " ohh .. i inbox u patut la rep , pekak rupenye " then gua dengan baik hati rep " oh , pekak ade kene mengene ke dengan inbox ? i pekak bukan bute  " haha ! malaun betol la .

Sebalik cerita kepekakan'n aku :  sebab semalam mase lepas jogging  dieorg ni bercerita pasal ape ntah kan . so aku malas nk layan . better buat pekak . hahaha . sampai dieorg naik hangin . BAHAHAHA . ape la korang ni . ta bole idup eh tanpe aku . baru ta layan sikit dah emo . bebel la korang sorang-sorang . lebih baik aku dgn dunie pekak aku . haha .bweeeeekkkk ;p oke ni gua terbit'n 2 keping gamba mase jogging semalam . dan juga sebelum dieorg bengang dgn kepekakan aku ;p

                                           
p/s : kalau ade orang ckp korang pekak layan'n je . dieorg bukan ape . tenga bengang tuh ;p . aku sorang boleh menang , ini kan pulak korang yg ramai . yees ! mija ! mija ! hidup mija ! eh ari isnin ni hari guru , ade sape sape nk buat kad ke untuk aku ? ehhehe . oke bye ! 

6 comments:

Fairuz Hamzah said...

takpe2 . aku paham . sbb kieowg just gurau . ;p
bukan slalu lpak ngn ko . HAHA
pasni , mane taw aq kene bahan ngn korang plak ke . :)

asyraff mohd said...

Oke , so ini entri sambungan entri yang ni la ea ? http://kerenggamerah.blogspot.com/2011/04/saya-suka-berjogging.html

Mija said...

fairuz : hahah . haha aku tau ! aku ta kesah la . tapi mmg best bile korang bengang kan ?

acp : yessss ! sambungan ! yg part 1 tu create by acap ! da secnd entri ni by miza ! haha ;p

Fairuz Hamzah said...

ehhhhh . amboi . tak jadi lah . ko je la mngse lepas ni dan strusnyer . hahaha . (gelak jahat)

fnorefedah said...

laaaa ..... spe epit tu miza , dsyat nye diorg2 tu . kahkahkah ... tp x sangka ko x tchink ek , mcm tu pasni lehla diorg2 bhn ko lg

s.r said...

selamat hari guru..

=]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...