Saturday, April 9, 2011

Rindu ;(

Tanak cakap banyak sgt kat blog ni . Nak cakap aku just rindu abah tahap rase mcm nak Mati . Masuk je 27.4 ni genap setahun abah pegi . Bukan nak cakap aku ta boleh terima abah pergi , cume Rindu sahaja, doa dah mmg wajib aku beri ;) tup tup dah setahun abah pergi . so anak-anak die dah mampu hidup berdikari . bile rase badan lemah-lemah ni Automatik aku ingat abah sampai tahap mengelabah . Sebab bila aku ta sihat , abah selalu buat air asam jawa pastu bubuh ape ntah lagi . lepas abah tade ni , aku cume tengok je la asam jawa tuh . Ta sedap mcm abah buat walaupun aku ta suke . Bile dah tade sumpaaaah rase Rindu gile babas ! oke , last nak cakap dah lame ta pegi pusara abah , memandangkan jauh nun di jeram kat kuala selangor tuh . Tak kire ! aku nak pegi jugak dalam mase terdekat ni . Rinduuuuu !! bye . Enteri kali ni agak mcm sedih bagi aku ~ type sambil menangis , walaupun korang rase nk gelak . oke jomm gelak BAHAHAHAHA ! oke , aku rase mcm aku gile . byeee !

5 comments:

- love, fyza - said...

be strong gurl..
Allah kebih sygkan ayah miza..
doa je boleh diberikan.:D
chill okey.:)

- E3el@ :)- said...

la..xsgka kak miza ade blog gak!!!hehhe:)sbr ye akak!!!
ermmm sye yg masih ade ayah nih hrus sntiasa bersyukur!!
jgn sdih2 tau..prasaan rndu tuh mmga de..tipu kalu xda an...

s.r said...

keep ur chin up.

don't let the tears coloring ur longing face.

"yg tinggal hanyalah amal dan doa anak yg soleh"

=]

fnorefedah said...

miza ... sbr ok . nt glah kubur tu , nk aku tmn kan pn bleh j . nk aku bw pn bleh gak . xpe wlau abah ko x de kat sni , tp dia msih ada dhatikan. aku th pe ko rs sbb aku pn tiada abh juga .

al haqir al qawiyy marketing said...

Assalamualaikum...yang pergi tetap pergi..yang masih hidup perlu teruskan kehidupan yang lebih baik dan simpan bekal untuk dibawa ke sana juga... Aminnn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...