Monday, March 28, 2011

Ekin & Ekin

uhuk ! sorry batok jap . oke dah lame eh aku ta updates blog ni . lame la sgt . 2 minggu lepas kan kau da updates . kecoh je . Btw Hari ni aku nk story bout love . love ? pasal aku ? nonsense tuh . ni pasal dua sahabat aku yg jugak sangat akrab . da lame da aku nk buat cite sal 2 org sahabt ni . cume busy sikit . so lambat la jadinye kisah korang kelua kat blog yg ta seberape ni. kami ni sgt  akrab bagai isik dgn kuku . nurul asykin and nurul ashikin . oh !! same sioot name . org name ekin ni jodoh awal eh ;p BAHAHAHA ! sorry . saje ngusik hampa 2 ekoq . hehe .

Nurul ashikin , ( my skulmate mase sekola rendah , menengah and unibersiti )
so hari ni aku nak cite sikit tentang beliau . beliau ni mase sekola sangat otai . mase sekola rendah sumpah "nakal" . aku ta bape suke sgt kau ni mase sekola . kire aku ade puak aku , kau dgn puak kau ;p haha ! entah mcm mane masuk sekola menengah muke kau ade . dalam hati aku berkate " hekeleh , minah ni ade ke " BHAHAHA . oke , then lepas tu dapat plak 1 kelas kan . perghh , nasib bole kamcing . ntah mcmne kite bole jadi kawan baik . die pernah mempengaruhi budak-budak sekola kes " black metal " mase sekola . dgn aku, aku sekali terjebak . ala , yg jenis gores tgn sampai luke tuh . Sampai pengetua sekola mengamok la . Tapi siyes , die Genius gile . Matematik die paling  rare la . Tyme exam aku n my bestie si amalina wajib duduk sebelah die . bole intai jalan kire subjek matemtik . Die pun bapak baik la , hulur kan kertas paper mcm tu je . entah mcm mane bole baik . jadi sopan . pergggh ! mmg pijak semut ta mati la . Mase sekola die ta menggatal . tade BF . kire ni 1st love die . uh , untung lah ! tup tup tup tunang seyh . ha ni pic tunang la ni . khwin inysa allah taun depan ni minah ni . pic ni aku shoot sendiri . lantak ah kau nak ckp buruk ke ape ;p hehe .


HAHAHA , yg ni pun pic nak market la ni ( ekin engagement ) . si izzati tuh ape die tongek kan pun ta tau . tau la tinggi . so bukan main kau perli kami yg rendah-rendah  ni .  Tinggal puak ni je masih dunie " bujang " BAHAHAH . nak reg ? bole bole . promote kawan-kawan ape salahnye . *kompem lepas ni aku kene sound



yang ni , ekin jugak name die . Nurul asyikin . oh , kompius aku ! lantak la , janji muke ta same . Ok , ekin ni aku kenal mase se'unibersiti la kan . Mase reg dulu , dapat 1 hostel dgn die . 1 course . 1 kelas . hehe persahbatan kami mmg dah tertulis oleh-NYA. so , Tahun ni die berjaya mendiri sebuah rumah tangge with mohd fizree yg tinggi lampai mcm tiang lampu . BAHAHA . jgn mara fizre , nnt pendek mcm wife kau ;p , ekin jgn marah nnt tinggi mcm suami kau . heheh . ekin ni 1 je perangai die paling aku suke , KELAKAR . mase kat kelas dulu pun die paling ceria and menceria kan kelas . selalunye kelas akn ceria dengan lawak-lawak budak lelaki kan ? tapi kali ni dgn wanita mcm die . budak laki kelas aku , loyer beruk je boleh la ;p gatal-gatal pun yer jugak . hehe ! mampus aku kene sound dgn zul , ariff , stiya , fendi and owel . ni . kah kah ! Aku ta target die nak kawin awl sb watak die nk jadi isteri org tu aku ta nmpak ;p , sb die suke hu ha sane sini . makan Fav die , tido pun Fav die . errrm , okela . sbnrnye tido Fav aku . saje tuduh die ;p heheh ! btw ekin , congrts k ! saya tetap sayang awak sampai mati . aku doa kau dan suami akan kekal hingga ke akhir hayat , any prob kite share . prinsip kawan kan . 

huh , penat aku type ni ;p haha ! btw dah ramai da kawan-kawan sy mendirikan rumah tnge , tinggal 5% je yang masih bujang . percaya la , jodoh mmg ade . cume cepat dan lambat . so ape ape pun aku akan doa'n kebahagiaan anda-anda semua . ape yg penting kat sini , friendship was never broken . i love u u u u more then me ;)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...