Monday, April 18, 2011

Cerita Panas Shamil !

Assalamualaikum Camil . act i nak say something kat you . ermmm ,  i nak wish HAPPY BIRTHDAY for you . ahhhh !  sudah , geli aku . oke , i know bday kau 19/04 kan . kan kan ? terel ta aku teke ? so genap la umur kau 22 tahun . TUA TUA TUA ! congratz . all my friends are getting old . awesome ;p oh yeh lupe , before i forget something , i want to ask u .. buat bday party ta ? if buat calling-calling la . Rumah kau Belakang rumah aku je kan. Siap berniat nak curik wifi jiran tuh . hehe . So jangan nak senyap sangat la kan if kau buat makan-makan . hahaha . oke lah ,i hope succeed in ur life, more sexy ( Bajeet ) , dan semakin tough !    ( tough la sangat ) oh yeh , dan paling penting aku doa kan kau dan Ana kekal bahagia . And lagi satu , Gua tau la lu kaki drift , so sebagai kawan dari tadika , sekola rendah and menengah gua nak kau berhati-hati . sebab setiap kali aku naik kete kau , aku mengucap dulu . ta caye ? cube kau tanye soalan ni kat awek kau " Comel , seram ta naik kete dengan yayang ? " hahaha . sorry la . aku mane tau ayat manje korang gune . kah kah ! so for da last wish , i hope rezeki kau murah and di panjang'n umur . harap-harap impian kau nak pegi mekah tercapai ;) gud luck fren . 
                                                        
p/s : wish awal , sebab aku nak tido kejap lagi . tade mase nk tunggu pukul 12.00

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...