Sunday, April 17, 2011

Blog Dah Handsome

Pertama sekali aku nak ucap'n tahniah pada asyraff mohd ! kerana telah berjaya menjadi mak andam bagi blog aku yang daif ni . sememangnye blog beliau sangat awesome . i mean care die design blog tu kemas dan penuh patriotik . Bagi aku , aku suke blog yang simple . kemas . tayah nak semak sangat . jadi juling aku nak bace . so di sini , aku ucap'n terima kasih banyak-banyak . Blog die cool je bai . *Macam lepas menang award plak dah aku ni berbicara BAHAHAHA . tapi  berlaku insiden d mane aku suruh die design blog aku , sekali die rajin buat enteri ni kat blog Aku " saya suka bergogging " Motifff cap ! hahahaha .

oke , yang d atas ni pembuke kate aku pada hari ni . haha . tetibe rase rajin nk buat enteri kali ni . kali ni aku type hanya menggunakan 1 jari utk tangan kanan . Y ? terseliuh la sikit . tapi masih boleh menaip dengan laju dan b'sms dengan laju . maen game ular pun laju jugak . haha . cumeee , nak drive agak seksi sikit . eh i mean seksa ! oke la . Malas bebel banyak2 , meluat plak korang bace kang ;p hahah ! before dat , macam biase . nk tunjuk muke sikit bagi korang meluat . BAHAHAHA . 

Pic semalam , before nak kelua mencekik .

6 comments:

asyraff mohd said...

Motif nye adalah memotivasikan diri miza untuk berjogging . Supaya benda fiksyen menjadi realiti . haha . Tayah terima kasih bagai . Takat edit tak seberapa , apa ada hal .

al haqir al qawiyy marketing said...

Assalamualaikum... tangan cikgu tu dah sakit x dapat la nk rotan budak2 tadika lg...hehehehe...

- E3el@ :)- said...

tgan akak knper?

Mija said...

acap : ahhh , tgu la jogink nnt!mmg sume gamba jogink mza tag . hahaha !

al haqir : hehehe , tuh la . nk cubit pun mls tau . tgn sakit2 ni . selalu rotan tgn kanan . hehe

ela : hahah , terseliuh wei . aku boxing . ;p

asyraff mohd said...

Haha . Wait and see laaaa ....

al haqir al qawiyy marketing said...

tu la slalu rotan budak..dh dpt pembalasan,,,hahaha... tadi lalu tadika tp x nampak plak cikgu hamiza :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...