Monday, January 10, 2011

Kerjadananaraffali

 Part 1 : KERJA

Autchummm ! sori sori , sje bersin jap . Ari ni sekola . ala , ta bestnye ! nk cuti lagi . nak la !  eh eh ! gedik lak kau . Pagi tadi bangun tido siyes dowh ta larat ! kepale pusing gile . oke la , dgn tade semangat aku mengaja gak  la . Suara aku pun ala-ala ella ah . so ade sape nak jeles ? 4 kelas ari ni aku masuk ! ya allah , mcm-mcm ragam . Penat aku merayu pada anak murid aku " kamu semua ni ta kesian kat cekgu ke" masing masing jawab "kesian" . brrrr . kesian tapi bising ! Sehabis baik aku lontar'n suare ! Dengan kesihatan yg tunggang terbalik ni ,  gua hampir nak pitam ! nasib ah , COOL mcm abdullah keyrana  ! nasib tade sape gelak ! klu ta mmg aku baling duster . oke tipu ! aku ta kejam ah ! Dengan batok batok , uhhhuk uhhukk ! Aku lawan jugak . Konon nak cakap cekgu berwibawa la ni ? GELABAH ! Aku ajar tadi pun macam banyak merapu je . Macam dalam dunia khayalan . Mate da pedih gile ! Gua tade mase nk gelak ketawa da . so aku ignore sape yg cube buat lawak !

                                                              


Part 2 :  AJL , ANA RAFFALI

AJL for diz year Ana raffali champion kan ? oke ana , keep it up . ur talent is very cool oke . Walaupun aku target artis lain menang , tapi aku suke je ana menang . derrr . ini juara lagu ! bukan persembahan terbaik ke ape kan . Dah tu yg korang kecoh-kecoh kate persembahan tah ape2 la . Itu ini la . seboleh boleh ah nk kondem abis . yeeeh , gua minat same lirik lagu die .  Maybe korang ta berseni kot , dat'z y ta dapat pick up maksud mendalam sesebuah lirik tuh . BAHAHA ! Wei relex oke . da rezeki  die ! so nak mara , nak maki ? korang dapat ape wei ? dapat DOSA bai . korang ade talent ? berani macam die ? if ade ! go on ah . Maybe ade rezeki korang plak ke . then ulpod kat you tube ! pastu juin AJL , lepas juin dapat lak JUARA ! Ha lepas tuh amik kau , kau plak kene kondem ! who hav da talent, ade la habuan die kan ? Dah tuh ade plak Bangse Bangsat yang buat page " kami tidak setuju ana raffali menang " v.a.b.i.n.g dowh ! isu ni nak bangkang pejadah la wei . oke , MU menang malam tadi lak ? tade org nak buat page " kami tidak setuju MU menang " ade ? perrrgh ! ni la raykat malaysie . Buat malu kat endon wei . Kite malaysie ! bikin ape ma bising bising . adui ! hati itu kasi wash la . Tamau dengki dengki lo . isu bola pun dah suam suam , ni muncul lak isu baru . adui la . nasib la isu ana raffali menang ni tade kene mengene dgn laser kan . Klu ta mmg hot abis ah . haha !  cool dah la kan . Malam tadi aku tgok AJL separuh jalan je sb aku rase , biase je AJL ni . tade ah Fanatik dan Boombastik sgt kan . Lagi pun kalau Mati tadenye malaikat nak soal " Siapa menang AJL"  Ape ape pun congratulation Ana & MU. 

                                                            
p/s : chill and cool bersahaja bole ?  

3 comments:

kim heeruul said...

minat ana kerw?

Mija said...

minat je . ana raffali hav a great talent . siyes . yg bertading mlm tadi pun sume best2 n power ! walaupn tgok spruh je =p

siti fatimah said...

ana raffali best!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...