Friday, January 27, 2012

Sad Story

Sedihnye la aku , sepatutnye esok ade reunion ke PD wif kawan-kawan sekolah dari sekola rendah . Plan dah lama dah nie . since last year lagi . Duit pun da bayar . Tapi apa kan daya , Manusia hanya mampu merancang dan Allah swt menentukan segalanya . 


Memandangkan Akak masih terlantar di hospital , so i must b responsible 2 take care of her . Tapi tetap sedih jugak . sob sob . Maybe ade Hikmah . Dah last minit ni ramai pulak yang cancel utk ke events nie . so sorry sangat To korang , sb aku ade di antara kita pun tanak pegi . Ambui2 . bajet macam orang penting pulak aku nie 

Insya allah if ade rezeki ada jodoh , kita boleh jumpa lagi . Nex time events ke paris oke . Aku sponser semua . 1 selayang ! Aku kan kaya , duit bawah tanah ade 10 guni lagi aku tanam . Jangan risau geng . <--- gila bajet kaya !

Duit yang aku dah bayar tu , korang take and use . Aku ta kesah pun . Anggap je la aku ade mase tuh oke :( ahhh sedihnyeeee aku nie . Macam nak nangis . keh keh . Baru nak jumpa korang semua . Dalam kepala otak aku ni dah macam-macam aktiviti lasak aku nak buat . hissssh . Korang semua pun pasti merindui aku kan . aku tau . HAHAHAHA ! 

jaga diri kawan-kawan . Semoga korang selamat pergi dan pulang . Bawak kereta elok-elok . aku sayang korang semua . cisss . macam aku yang nak pergi berlayar pulak . Ok la bye . 

1 comment:

amzardabest said...

sesungguhnye.... kami berkayak smpi ke kapal Titanic... sun block xberfungsi kami semue gelap!!!(hampeh)...
huh!!!
pas2 ader party2 sikit....
ader org spek die ilang.....pink lak 2....hahahhahaah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...