Thursday, October 20, 2011

Seni








Ok act dah lame saya nak says thanks kepada Faisal Abmanaf  kat blog nie . Beliau mengambil masa untuk lukis gambar nie dengan menggunakan " MS Paint Version 6.1 Windows 7 " <---- Betul ke name bende tu nie ? ah lantak la . Seni gile anda nie :) ada bakat and potensi yang besar . So bakat ni kalau di asah mesti lagi "power" Thanks dari saya .

 Oke  sebenarnye aku suka akan sesuatu seni . Bagi aku biar benda tu buruk , selekeh , itu adalah seni :) kadang-kala serabut itu unik . walaupun seni gua dulu selalu B . Bila aku Lukis pokok mangge jadi pokok kelapa . Lukis muka sendiri jadi muke jiran sebelah . Lukis kereta jadi lembu . Walau ape care pun lukisan yang penah aku lukis dulu itu adalah seni . Bahaha ! cikgu kamariah Anda masih dalam ingatan ;D !

*suka tengok benda selekeh and serabut sesuatu lukisan . tapi gambar yang d lukis kat atas nie memang kemas . 5 star untuk anda :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...