Friday, October 28, 2011

22 Tahun masih bernyawa

Allhamdulillah . syukur sangat sebab aku masih d beri nafas yang baik . Di beri kemudahan yang baik dan d kelilingi orang-orang baik . Insya allah semuanye baik hendaknye .

Tu dia aih , ekonomi naik turun pun aku masih kat malaysia . Berlaku kekejaman dunia pun aku masih di beri perlindungan . Alhamdulillah . 

So kat sini aku nak ucapkan thanks beribu juta million dollar kepada kawan-kawan yang wish beday . Seserius aku terharu . Walaupun ta dapat balas komen2 korang sume , aku tetap berterima kasih . Perghhh , ayat aku ni dah macam artis nie . Pui pui lah !

Rase macam orang wish congrts untuk berkhawin pulak . keh keh ! And so so so sorry pada kawan-kawan yang call pada tenga malam , tapi ta di angkat sebab aku dah tido . Biase la depabali aku tido awal , sebab esok pagi nye nak mandi minyak . hehe ! - Joke- .Padahnye beday aku time depabali Ni ,  Kat hp ni depa dok wish depaballi je . Hampir aku nak jadi shreek kot ;D

And sori gile sebab ta dapat call semua kawan-kawan dari zaman hingusan . Walaupun dapat panggilan free tapi masa aku ta penah nak free  hehe . Ta sampai 4 orang gua call dalam sehari tu . Selebihnya kakak gua take over .

Thanks jugak pada hadiah yang d beri . . Ffuuuh rase macam nak menangis . Dapat kad beday yang comel-comel belako . adui . Kad tu kalo buleh makan , den nak makan jo ha !

                 Kau memang suka buat surprise zakuan ! Thanks juga pada doctor wong ( tiada dalam gambar )


                                                           Ni ha kad yang gua rase nak telan .

Gua rase ade lagi kad beday yang pending nie , Tape ! gua tunggu . Posmen yang hantar kad-kad gua ni boleh tahan hensem ;D AGAGAGA ! Hadiah selebihnye gua malas nak captured sebab biar la menjadi rahsia pribadi . Alahai . pui belagaknye kau miza . 

ThankS sayang-sayang dayang-dayang ku sekalian ;D

3 comments:

Finaz Jaafar said...

happy birthday !!! ke belated birthday??hehhe..

all the best wishes babe =)

Mija said...

thanks finaz !!!

ekin kacak is not punk rockers said...

abang kuan hensem. nnt bdy saya buat la superais kah kah kah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...