Thursday, July 7, 2011

Panggilan

Uh .. ! buat itu ta aman , buat ini ta aman . kate Malaysia aman damai ! slogan ni buang je la ;p hahah ! eh aku ni ta baik betul la . Bersyukur yer Nurhamiza . Kau ni bebal sangat kadang-kadang . Amik kau !


Bukan ape . aku streeessso giler bile ade panggilan yang aku rase mcm nak cekik cekik je . Pertama , konon-konon call cakap salah nombor . Ok . accept je la alasan tu ..


Ke dua . dah tau salah nombor apehal la kau ni call aku dari semalam ta henti-henti . damn ! Gua tenga keje pun lu bantai call . tu tape lagi . Paling hangin , gua balik keje nk rehat kejap pun lu bantai call ! eeeeee ... Entah ke berapa ratus la kau ni call .


Hai . HP ni da penuh nombor-nombor ekor . sape nak ? hahah ! aku ta jahat la .


Hangin nyoo . oke . off Hp senang . But gua ni orang paling busy tau ta kat Selayang ni . Mane bole off HP . Buat nye dato datin ajak mesyuarat . camne ? ha . ta bole penting'n diri jugak ;p Oke aku on balik hp . MAK AI ! kan da cakap . Aku ta bole off hp . Tengok . gua dah terlepas satu peluang keemasan .. Orang nak bagi makan free kot ;p hahah ! cissss . tape teha . Nex time haha !


Okey . aku rase rase lah kan . ade di antara kawan-kawan yang dipercayai telah pandai-pandai dan bijak bagi nombor murah aku ni pada UMUM . damn ! dapat tau memang aku tumbOOOOk muke . ( alahai kau ni mija . gengster la sangat ) man lambung pun ta segengster mcm awak ni miza ;p


P/S : salah satu sb aku ta suke panggilan mcm gini , menyebabkan bateri hp aku low la wey ! Ingat aku rajin cas hp ke . 3 ari sekali baru cas tau !

                                            Gile lame enteri aku tade muke sendiri . haha ! bye

5 comments:

Iezzo said...

Saya la yg dok miscall2 awak tuu..ahaha

Dea said...

mintak number... haha

Bicara Tentang Kamu said...

kwang3x... susah gak jd awek lawo nie kn.. hurm... untung lah...

AManMustDie said...

Nice blog...

Izzul Amir said...

too cute for a teacher . ahaha
joke ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...