Sunday, July 10, 2011

Kawan baik ~

Kawan baik macam-macam kategori ade . Kategori pingat emas , perak dan gangsa . Kalau bole nak yang emas la kan ?

Bagi saya . eceecee ! baik pulak guna saya saya ni . tukar ! Aku ... ! Ok bagi aku , kawan baik ta perlu ramai . Cukup lah sekadar 1 atau 2 . Tapayah banyak-banyak . Bukan ape , semak lah nak ingat name ramai-ramai .

Oke , lagi satu kalau kawan baik terlalu ramai , MEMANG susah kite nak faham perangai sorang sorang . Yelah . Buat ini ta kene , asyik kene kondem je ! yang ni pulak buat tu ta kene dah kene mengumpat . Biase bro bende-bende gini . Kalau kawan dah ramai , mula la timbul ta puas hati . Kau puak ni , aku puak ni ! haha . kelakar jugak aku tengok orang hidup nak berpuak je .

Kawan biar ramai . biar beribu , tapi best fren biar satu ! Gua pegang falsafah tu sampai skg der . And secara jujur nye memang susah kite nak jumpe kawan yang betul-betul kawan ! SUSAH .

Motifnyeee sebenarnye kat sini , aku hanya ada sorang Best fren , yang secara keseluruhan die mengerti ! die tahu ! die faham ! die kenal ! die rase ! die jugak lembab kadang-kadangnye ! haha . Gua perkenal kan Nur Amalina Yang sering gagal dalam percintaan ! hahah .

Gua nak bagi tau lu amalina , gua sayang lu tahap melampau . Dari sekola kite start together sampai lah ke hari ini . Gua ta hairan lah kalau satu hari nanti kite bole jadi madu ! AHAHAHAHAAHAHAH . kau nie miza ! merepek sangat . haha .

Hah , pic da terbukti kami ni saling sayang menyanyang antara satu sama lain ! Gua pun ta faham kenape aku kelihatan Manje sangat dengan kau mase ni . GELI ~ hahaha . bye !

3 comments:

Anonymous said...

Ko nk bermadu ngan kawan baek ko ke mijah wei... dh pk masak2x ke? ahaha

Izzul Amir said...

auwww ~ so comel !

Hanif Fazalul said...

oih.aku pingat apa pulak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...