Monday, July 18, 2011

Bual-bual kencang

Assalamualaikum ! Permulaan bicara 10 jari , ingin meminta ampun jika ada salah dan silap . * Aha . kemain ayat kau ni .

Weyh kawan-kawan . Tinggal beberapa minggu sahaja lagi kita akan menyambut " Bulan Ramadhan " . Bulan yang di nanti-nanti'n oleh umat islam . Ta tau la pulak kalau ade yang ta penah menanti bulan ini . Bertaubat lah ~

Act ini tahun kedua kami akan berpuasa tanpa Abah . sedih , sayu itu pasti  ! Tetapi yakin , kuat itu sudah bersemai dalam diri kami ;) we Redha ! yup Redha. 

So macam-macam dah aku plan ni untuk puasa akan datang . Yang penting puasa bulan ni , aku cuba untuk terus berterawih penuh . Boleh ke mijah ? kau ni cite gebang kadang-kadang . entah cukup 10 kali ke ta terawih kau tu . Menyampah pulak aku denga ayat aku sendiri ni .

Erm , ape pun tahun ni aku cuba lah rajin-rajin kan diri membuat kuih raya . Kuih raye ape gile kau pandai buat ? hahah ! ni wa panas ni . Diri sendiri cakap macam ta yakin . 

Haaha . silap orang bai . Dulu zaman-zaman sekola and zaman belaja kat U dulu , aku lah orang paling excited buat kuih raya .Kuih ape ? macam-macam kuih . Aku sendiri ta tau name . Kadang-kadang main bantai je .

So , for this year i will try to make " kuih raya " . who wants to make a reservation ? kah kah . nak rase kuih raya dari air tangan aku and kekerasan kuih raya sila lah PM me . haha ! awal-awal lagi dah lingkup bisnes .

AND AND ! wut colour baju raya for this year mija ? aduhhh . diz is 1 big problem . setiap tahun , ni je lah masalahnyeee . pening nak warna ape ! errrm putih ? ermmmm .. macam teringin ! sebab setiap tahun aku idam'n warna ni tapi asyik ta jumpe yg awesome je ! heh !

p/s : Tayah kau sebuk sangat la dengan kuih raya and baju raya kau tu . Puase tu kau try cukup'n sebulan ! CABAR ! hahaha .

2 comments:

Farahanis Waheda said...

HAHA jum kite pakat bisnes kuih raye same same pasti lingkup ! muehehe :P

ieeela said...

mmg xsbr nk pose........~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...