Tuesday, November 23, 2010

Graduation Day

Yesterday was da happy day of my life ( 22/11/2010) . walau hanya segulung Diploma , Aku sangat hargainye ! Hadiah ini , aku Hadiah'n untuk mak dan arwah abah . aku cukup sebak , apabila abah ta de di sisi aku Sedangkan ini hari yang dia nantikan . aku redha dengan pemergian abah dan berdoa abah d tempat'n dengan golongan yg beriman . I hope, my dad saw wen i walked on da stage .  i'm dripping tears, not only sad but also happy . I am very grateful to maksu n my kazen , sebab sudi hadir dan teman mak pada hari tersebut . not forgetting da friends who giv me flowers . mak , maksu , ashrani n kazen juge bg bunge yg cantik oke . 
 

Paling menarik , sesi photogrphy ! Aku tengok muke sume happy-happy . cantik-cantik . dan kacak-kacak . oh ! mase sesi baling mota board , kalu boleh mmg nk baling tinggi-tinggi . ada yg sampai "lunyai" da mota board tuh . seronok sgt la kate'n .

oh ya ,b4 i forget , Turut hadir juga  syawal dan areiz kamal  ( be my photogrpher ) . korang b2 memang la best ! gamba ntah bile tahun nk dapat pun  aku ta tau la =p haha . Ta sangke plak aku terserempak graduan dari Uitm yg bakal Konvo 30 ni . ape lagi . member member juga , so aku kacau la mereka ketike sesi photogrphy . congrate yah ! okey la . if aku rajin i will uplod graduation pic n outing around shah alam kat blog ni k .


p/s : congratulations to all graduates of Universiti Industri Selangor (universiti oxford) . opps  , mak cakap ni semalam  " popular mane pun seseorang tuh , ta guna juga jika  ta de ilmu, ta kesah la study sampai U o ta . ilmu mane2 pun bole cari "


2 comments:

Anonymous said...

congratulation comel!! i doakan you berjaya k..so lepas ni you sambung study ke?? i hope you buat keputusan yg t'baik k.. insyallah you akn di berkati oleh allah s.w.t...i selalu bace blog you ni..menarik..walaupun xbyak pic2 tapi ayat you sangat intrsting..pandai type..padai wat lawak..hihihi...(fidos)

aku c Myza said...

eh eh pidos ! hee . ta sangke ade org minat blog bodo2 ni . aha ! thnks ya . ayt biase je . merepek je byk ! ahah .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...