Monday, November 1, 2010

sembang tengah pagi buta

eh . da pukul 3.04 pagi . mate masih tak ngatuk ! semalam aku try tido tido ayam , tp tak berjaya ! aku bangun , dan pegi kat Desk study terus 0n9 balik . ha..! hari ni pun same . aku buat mcm semalam jugak ! kenape kau ni mija ? isssh . tolong la . aku nak tido la !

aku mcm pesakit mental da ni . kejap kejap aku pegi kat cermin , sambil picit jerawat kat pipi kanan . sebuk pulak kau ni nak tumbuh . kau tau kan aku benci kau ? kejap kejap aku duduk balik kat katil . pastu bangun pegi kat lappy . pastu duduk balik kat birai katil . isssh ! ta ngtok jugak . oke , aku sambung layan mp3 ! ha . boleh da kot care ni aku nk tido . aku baring , aku selimut ! Malam ni sgt sejuk !

isssssssssssh ! aku bangun balik ! aku off mp3 , campak tepi ! aku bangun bersila kat katil ! aku pandang lappy . okey , jum la on9 fb jap . sembang sembang kejap . kot2 kejap lg mgtok . tp ! ternyate Fb mygar'n mate . ah . offline la .

hah ! bukak blog la . merepek pape ! ni aku tga merepek la ni ! wei . tolong aku wei . aku tak nak mcmni ! aku nak time  tido bia tersusun . aku cuba 0ff9 awal . tp mate makin segar ! eh . klu on9 pun segar jugak . jadi kesimpulanye kau gila mija . haha . aku pun kesian tgok aku ni . stokin warne warni . gaye kau ni berlagak mcm org duk kat melbourne . tau la winter skg ni . issh ! suke ati aku la . dah sejuk kot bilik ni .

eh . merepek kosong la kau ni mija ! pegi tido . bagaimana cara tido ? oh ! teruk dah kau ni . jangan la macm ni . kritikal la kau ni . eh . bila ta boleh tido ni , perut lapa oke . aku pegi dapo makan roti dgn ice krim ! kau bijak . pepagi yg sejuk cmni kau boleh bedal ice krim ? sore kau rock mcm pija nnt kau jgn nak byk bunyik .

mujarab ! lepas makan , mate macam ngantok sikit . okey . aku pegi tido ni . comfirm boleh tido punye ! baik la .aku rase ni je jalan untuk aku tido . okey la . besok kau bangun pukul 1 tengahari oke , claim mase2 yg dah terbuang ni . oke la bye bye !

3 comments:

Anonymous said...

hahaha....lawak la ko nie..kau ade penykit ta boleh tidoq malam ni wei...baik ko kene kawal,...nanti ko dah kerje, susah...mengtuk lahh.....dah lah bangun awai..nanti ko dah jadi isteri orang lagi la payah...bangun awal.,,siapkan sarapan untuk suami ko...haha..anak2 ko lgi ....hahaha..kene kawal mija...

asyraff mohd said...

bkn nak txt acap . boleh jugak nyanyi bagi miza lelap kan . :)

aku c Myza said...

acap ! ala . acap busy ! ta nak kacau =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...