Thursday, March 1, 2012

Teremo ;D


Baru lepas buang air mata dalam mata . Banyak sangat bertakung ! Huh !

Aku ingat'n pakai baju biru boleh mendatangkan mood yang baik hari ini . Rupanya silap . Hari ini hari emosi. elok la dinding pun warna merah . Memang kuasa  pelik mengusai aku hari ini . Mungkin salah dinding ? Atau salah client ? Atau salah orang yang tak faham bahasa ?


Memang kerja aku adalah kerja . Kalau tak , buat ape aku datang office pegi keje ? Sebenarnye apa yang aku nak sampaikan ni ? Entah ! aku sendiri ta dapat kenal pasti .


Sebenarnye hari ni emsoi macam tak berapa nak gud sangat la . Rase macam nak bagi penampar dekat sorang-sorang . tapi paling penting , hari ni aku berjaya menjadi seorang yang sangat serius dan gerun . Al maklum la , before ni mane penah aku jadi seorang yang serius . Asal nak serius semua nak bahan . Tapi kali ni tayah berpura-pura . Memang menjadi !




Mood : Aku nak jadi suri rumah la nanti . Muahahahaha !
p/s : Tak ada kerja yang mudah la miza . Cuci berak budak 8 bulan pun berpeluh tahu !

3 comments:

izuddinrahim said...

semoga tabah! ;)

KyleRuL said...

owes sabar k cik miza..:)

arasewel said...

cik miza..
tarik nafas dalam-dalam, hembus.
istighfar banyak-2

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...