Thursday, December 22, 2011

Sometimes



Kadang-kadang aku ego . Bukan sebab aku terlalu poyo . Cuma aku terlalu nak jaga hati sendiri daripada jaga hati orang . Sebab aku dah terlalu penat and penat nak mengaja perasaan orang .

Da most important , hati aku cepat gila tersentuh tersentap terpedih even da small thing . Entah , i cannot control ma feelings skg nie . Nak marah , aku marah . Nak sedih aku pandai pulak diam . Entah entah . tamparan Hebat jugak aku dapat ni . 

Act what is happens now aku akan jadi kan ianya pengalaman supaya belajar mengenali .



* High comprehension

2 comments:

Anonymous said...

Terkadang apabila kita mendapat sesuatu yg baru, sukar untuk kita menjaga sesuatu yg dah lama..

Anonymous said...

Sabar2 :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...