Sunday, November 13, 2011

Love #3

 Dis is we call capati teruntuti 

Dis is we call cucur udang . Loike .

 Since sekolah rendah . Love .

 Nak sangat kan jadi " Boy " . Dah macam azwan ali aku tengok .

 Makan tong gas ke ape ? Sehat2 la kawan aku nie . Ade yg dah kawen . Biase bro !
 Ahli Gusti

  Gua bengang . muka gua  tade yang sorang !
 Gila lens ape ?



* Bila kita tade boyfren kita masih punyai sahabat ( Like u all ) . Bila kita tade sahabat kita masih punyai Family . Bila kita tade family kita , kita masih ada allah swt :) Sebab tu apa yang allah beri kan kepada kita ni semua dah tertulis . Kita dah di takdirkan untuk jumpa semula :)  sayang korang macam tong gas .

1 comment:

Nur Arina said...

sayunk ko gak..mmuah..hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...