Tuesday, August 9, 2011

Surat Untuk Abang Soya

Kehadapan abang soya :

Saya myza . Abang soya boleh panggil saya nora danish kalau abang soya selesa lah . Saya nak bagi tau abang soya ni . Muke abang macam safee sali . Tapi versi muda lah . semalam buat pertama kali saya beli air soya dekat abang soya . BAPE BYK SOYA DA  ..

Dan hari ni saya memutuskan untuk pergi beli soya lagi . Air dekat abang soya murah sedap dan pekat . lagi pun soya memang kegemaran saya . Tapi hari ni hujan lebat . jadi saya terpaksa berlari dengan pantas . Ta sempat pulak saya saya nk usha abang soya. Tapi saya ta tahu sama ada abang soya bagi saya murah atau tidak hari ni  . Harga air soya dua plastik 2 ringgit , bukan semalam saya beli 2 plastik 4 ringgit ? Oh abang soya nk tekel saya eh ? HAHAHAHAAHAHA !

Oke la abang soya . besok saya ta datang lagi ke gerai abang soya . kerana saya segan . nanti abang soya ingat saya nk mengorat abang soya pulak . saya memang mcm ni abang soya oit . Kalu tade soya sedap mcm soya abang soya , saya terpaksa lah pergi gerai abang soya . Ok lah abang soya . Jage diri . HAHAHA !

P/S : korang boleh kira ayt "soya" aku write nie ! * suke suke je !

4 comments:

asyraff mohd said...

hahahahahaha . print surat ni , esok post kat abang soya tu .

ザ-sylver- S said...

kalau soya abang soya da abes, beli la soya yeos

jgn lupa cincau skali

jadilah ia soya cincau

mudah2an

slamat berpuasa
:p

ps: kim salam kat abng soya ye

Mija said...

hahahahah ! lepas ni nk print la ni cap . nk tampal kat gerai die .

sylyer : hahaha . bole tahan ayt kau yer .

MSS said...

angau punya kes...hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...