Tuesday, August 16, 2011

Kes kedua berulang lagi . Gua semakin fobia .

Fobia gua makin menjadi-jadi sekarang ni . Sejak-sejak justin bibir nak datang melamar ni . OK TIPU !

Ok ok , serius . Hari ni aku baru perasan cermin tingkap Toilet Gua ade kesan tapak tangan and kesan sedikit cungkilan yang tidak berjaya . Penat jugak aku jadi detactive conan hari ni , siasat punye siasat ini kes fresh lagi . Kes malam tadi . Patut la malam tadi  jantung gua berdebar semacam . Tapi alhamdulillah tade ape .

Gua semakin fobia la dengan kes ni . baru 2 hari lepas rumah sedare gua kene rompak . TV Lcd sebesa2 alam tu die bole kasi angkut . Nasib la Org gaji die terjage . sempat die blah . Lagi satu kes rompak jugak . rumah mane aku ta sure , siap kene tikam bagai . Ok aku sangat takut ! Aku ingat selayang kembali aman .

 Bukan ape , beberapa tahun lepas rumah aku penah di rompak . Semua tenga tido mati . kes pukau ke ape aku ta sure . Masing2 ta terjaga . Yang gua pasti dieorg sempat curi makanan dalam peti ais . LAPAR KEBULUR ta pasal2 . 

p/s : So malam ni , gua kene get ready ! senapang gajah gua da beli nie . hehe . ta bole tido mati ! ingat ! sebelum kau mati , mati kan dulu penceroboh rumah ! ya allah . jauhi la perkara-perkara yang tidak di ingini . Amin amin !


4 comments:

Anonymous said...

semoge selamat ye.....
jge dri bek2....:)

MSS said...

selayang...bnyak mat indon, bangla nepal etc..kwasan international katernya..lagi2 kat Taman Seri Murni dkt ngn masjid..+_+"

Oh Hani Rrisffa said...

Good luck :P...hihihihihi

aizadalias said...

somebody call 999 ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...