Saturday, June 11, 2011

Muscle Perut Bengkak

Oke , Tengah pagi bute tadi aku tersedar ! Rase macam Allah nak ambik nyawa aku je ha pagi tadi . Dan paling streeeesss bila aku cuba bangun tetapi gagal ! Muscle perut gua rase macam dihiris sembilu ~

Last-last atas desakan kawan gua , Gua di paksa dan terus d paksa pegi jumpa doktor . Maka bertentang mata lah aku dengan seorang doktor lelaki yang mungkin sudah mempunyai 5 orang cucu . puuuuuiii ! Kasi la doktor hensem sikit ;p

Setelah menceritakan masalah gua dan die pun da puas check mengecek perut gua , Doktor mengesahkan Muscle perut gua mula membengkak :( tetapi alhamdulillah ini masih di peringakat awal :) fuuuuuuuh , kalau gua terus biarkan , gua terpaksa menjalani pembedahan !  Nasib baik . Nasib baik .

So doktor telah memberi ubat yang agak gua benci . Nak tanak gua kene habis'n . Demi masa depan yang lebih cerah .... jadi pemeriksaan selanjutnye telah di sarankan ........!  Thanks la Encikk doktor atas pemberian ubat yang biji biji tu . Mase kecik-kecik dulu ubat biji-biji tu aku bagi lipas makan je * Nak merepek lagi bende mcm ni ! bengap betol kau ni mija .

Sekali lagi doktor megesahkan Tekanan darah rendah . wuiiii Bile nak naik darah ni :( Tolong bagi aku marah plzzzzz . kasi tinggi sikit darah aku ni .

Thanks la Namy , sebab dah sound aku awal-awal . Tanpe kawan mcm kau , maybe aku akan lengah-lengah kan lagi mase untuk bertemu ramah mesra dengan Doktor . ngeeeeee . Yela .. kau je la betul kan . Puiiiiiiffff !

2 comments:

Nur Arina said...

hish mcm ne ko leh kne?teruk ke??
so rajin2 la mkn ubat k..
aku doakn ko sembuh..da x mau skit2 k..

- love, fyza - said...

be strong miza! aja!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...