Monday, December 20, 2010

Serabot But Cool

Semalam macam serabot , tapi aku cool kan diri . elek r dulu , minum minum ah kan  . Dengan berjiwa cool aku halo halo la kawan kawan di selayang a.k.a jiran a.k.a kawan sekola dolu dolu . aku ajak lepak gelas besar kat bandar baru selayang .erk ! Ntah cmne , aku bole berbual something yg aku nak luah'n pada mereka . ya allah ! bapak cuak nak cite . takot ade yg mengajing aku kang . alhamdulillah , muke masing masing cool dan tenang . Bukan men excited mendengar ! so lepas tgok muke mereke yg mcm poyo excited tuh aku pun dengan bangge sambung lagi citer . mcm nak cry cry , tp si shamil ni baik punye kasi tisu awal2 ! haish . tapi dengan bebekal'n keberanian aku sambung lagi cite ! 

Da most interesting si amalina kawan baik aku ni , first time aku tgok muke die bersungguh-sungguh denga cite aku ni . selalunye muke ta leh blah . ahah , dan aku jarang gile nak luah'n pasaan sedih yang terbuku dalam hati ni . selalu aku pendam je . Ntah cmne , aku macam ta boleh simpan pasaan ni . Terus aku luah kan . so sakit ta sakit belakang cite ah kan , at list aku berjaya tenang sedikit ! oh , lepak punye lepak dah hampir jam 12 malam , so aku chaw la dari kedai tuh . tapi siyes , otak aku jadi ringan seketike ! with da problemo of partner  , aku rase half of da  problemo setel r . walaupun keputusan cerita ni masih kabur kabur , tapi aku lege sebab d beri sokongan yg kuat !



3 comments:

puchuq pakue said...

hehe jgn ondam sgt nnt sakit :)
hadapi dgn senyuman k :)

Mija said...

tuh ah , lagi pendam kang jadi ntah pape2 . ta pasal2 bunuh diri kang heh !

Anonymous said...

cool2 jugak,,,

take care

vairus...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...